публична продан публични продажби търгове за имоти търг имот конкурс съдебен изпълнител

Предстоящо

Февруари 2023
1
2
3
4

Март 2023
1
2
3
4

АрхивЕлате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

За Търговете

В България има множество структури реализиращи недвижима собственост чрез тръжни процедури. Идеята за продажба на имот чрез търг е постигане на оптимална пазарна цена при ясни и прозрачни правила в кратки срокове, и гарантираща равнопоставеност между участниците желаещи да закупят предложения имот. Тръжната процедура протича по определени от закони и наредби правила или от правила наложени от частна структура организираща тръжната процедура. Основната цел на участниците в подобен род продажби винаги е постигане на възможно най-ниска цена на придобиване за даден имот.

Всеки може да закупи имот като предложи висока цена, но за да се спечели търга е необходимо да се направи оценка на риска състоящ се в множество проучвания за кратък период от време, обективна оценка за възможностите на даден имот, определяне на време за реално овладяване на имота и след анализ на наличната информация, определяне на наддавателна цена.

Не забравяйте, че търгът е вид състезание, в което печелят най-добрите! А ние ви даваме възможност да бъдете победители!

Интересни
публична продан публични продажби търгове за имоти търг имот конкурс съдебен изпълнител