публична продан публични продажби търгове за имоти търг имот конкурс съдебен изпълнител

Предстоящо

Февруари 2023
1
2
3
4

Март 2023
1
2
3
4

АрхивЕлате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Условия за ползване на Targ.bg

Targ.bg е интернет формат, който е собственост на „ПРОПЪРТИ СЕЙЛ КЪМПАНИ” ЕООД. Всички текстове обработени и генерирани на страницата от екипа на „ПРОПЪРТИ СЕЙЛ КЪМПАНИ” ЕООД, са защитени от закона и не могат да се възпроизвеждат без изричното съгласие на дружеството.

Позоваването на материали от сайта targ.bg става с изричното съгласие на „ПРОПЪРТИ СЕЙЛ КЪМПАНИ” ЕООД и e възможно само при поставяне на препратка към страницата и изричното му упоменаване като източник на предоставената информация.

Предоставяната информацията за предстоящи публични продажби, търгове, конкурси и концесии има новинарски характер. Същата има за цел да информира потребителите за предстоящи събития, но тя не е достатъчна за участие в публични продажби, търгове, конкурси и концесии. „ПРОПЪРТИ СЕЙЛ КЪМПАНИ” ЕООД не поема отговорност за допуснати технически грешки при обработването и генерирането на информация на интернет страницата.

„ПРОПЪРТИ СЕЙЛ КЪМПАНИ” ЕООД не носи отговорност за съдържанието на текстове, документи и друга информация, качени от потребители в интернет страницата. Дружеството си запазва правото във всеки един момент да премахва или променя информация публикувана от потребители на страницата, когято тя не отговаря на моралните и етичните норми.

За контакт с фирмата:

Гр. София, бул. „Цар Борис ІІІ” №86 - 90
Mail: info@targ.bg
Тел.: 02/955 2 777, 0889 531 410

Интересни
публична продан публични продажби търгове за имоти търг имот конкурс съдебен изпълнител